Veel reisorganisaties komen met iets nieuws: ze bieden hun klanten de mogelijkheid om zelf een Egypte reis samen te stellen. Bij Djed Reizen kon dit altijd al. Wij hebben de afgelopen jaren duizenden Egypte reizen samengesteld en georganiseerd. Naar de wereldberoemde monumenten die iedereen wil zien, maar ook naar uithoeken van het land waar zelden een toerist komt.

Reis zoals u het wilt
Een reis samenstellen is iets anders dan het simpelweg aan elkaar plakken van een aantal korte bouwstenen of standaard tours. Dan krijgt u alsnog een doorsnee reis. Het betekent goed luisteren naar de wensen van je klant, en ook de bestemming goed kennen, want alle onderdelen van een reis zoals vluchten, overnachtingen, openingstijden, vervoer en vaarschema’s moeten naadloos op elkaar aansluiten. Qua organisatie een logistieke puzzel, maar dat is nou precies waar wij goed in zijn. Wij doen samen met onze lokale medewerkers in Egypte al jaren niets anders.

Plannen voor een Egypte reis? 
Bel gerust voor een afspraak om uw reiswensen met ons te bespreken of vraag kosteloos een vrijblijvend reisvoorstel aan!