Home|Reis boeken

Boekingsformulier

Vraag het ons

Vragen over het boeken van een reis? Wij helpen graag. Bekijk enkele veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Het is belangrijk dat uw voor- en achternaam op het boekingsformulier exact overeenkomen met die in uw paspoort. Aan de hand van uw boekingsformulier boeken wij uw vluchten. Als uw naam op uw vliegticket anders is dan in uw paspoort, kan een luchtvaartmaatschappij u weigeren mee te nemen. Vul uw volledige eerste voornaam (niet uw roepnaam) en achternaam in zoals deze in uw paspoort staan. Als u getrouwd bent, vult u als achternaam uw oorspronkelijke achternaam (meisjesnaam) in. Controleer dit goed, omdat het wijzigen van een naam op een vliegticket geld kost.

Voor het boeken van een reis is uw paspoortnummer niet nodig. U heeft uw paspoort wel nodig om de namen die u invult op het boekingsformulier, te controleren.

Als u de Nederlandse nationaliteit heeft, kunt u niet naar Egypte reizen met een identiteitskaart. Heeft u de Belgische nationaliteit? Dan kan dit wel. Bij onze praktische informatie lees u welke reisdocumenten voor Egypte nodig zijn.

Onze reizen zijn gebaseerd op vluchten met Egypt Air. Als u zelf uw plaats wilt uitkiezen in het vliegtuig, kunt u stoelen reserveren (tegen betaling). Dit kan 48 uur voor vertrek via de online Web Check-in van Egypt Air.