Home|Reis boeken

Boekingsformulier

Vraag het ons

Vragen over het boeken van een reis? Wij helpen graag. Bekijk enkele veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Het is belangrijk dat uw voor- en achternaam op het boekingsformulier exact overeenkomen met die in uw paspoort. Aan de hand van uw boekingsformulier boeken wij uw vluchten. Als de naam op uw vliegticket anders is dan in uw paspoort, kan een luchtvaartmaatschappij u weigeren mee te nemen. Vul uw volledige eerste voornaam (niet uw roepnaam) en achternaam in zoals deze in uw paspoort staan vermeld. Als u getrouwd bent, vult u als achternaam uw oorspronkelijke achternaam (meisjesnaam) in. Controleer dit goed om wijzigingskosten te voorkomen.

Voor het boeken van een reis is uw paspoortnummer niet nodig, maar hou uw paspoort wel bij de hand om de namen die u invult te controleren.

Nederlanders kunnen niet naar Egypte reizen met een identiteitskaart, maar Belgen wel. Bij onze praktische informatie lees u welke reisdocumenten voor Egypte nodig zijn.

Onze reizen zijn gebaseerd op vluchten met Egypt Air. Als u zelf uw plaats wilt uitkiezen in het vliegtuig, kunt u een stoelen reserveren (tegen betaling). Dit kan 48 uur voor vertrek via de online Web Check-in van Egypt Air.