Home|Reacties van klanten

Reiservaringen

De afgelopen jaren zijn veel reizigers met ons naar Egypte geweest. Ze zijn thuisgekomen met prachtige reiservaringen, een aantal leest u hier.

Reactie plaatsen?

Bent u terug uit Egypte en wilt u een reactie in ons gastenboek plaatsen? Graag, we zijn benieuwd naar uw ervaringen. Bij voorbaat dank!

Hoe was uw Egypte reis met Djed Reizen?

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
129 berichten.
Renate Schmidt heeft geschreven op 18 december 2009
Beste heer Simman, Ik ben nu bijna al weer een week thuis en wil u langs deze weg – ook namens de Duitse medereizigers – nog een keer heel hartelijk dank zeggen voor de goede zorg van Djed tijdens ons verblijf in Egypte. Wij waren zeer tevreden dat alles zo prachtig georganiseerd en prettig was en hebben ontzettend genoten van uw land, de kunstschatten, de natuur, de vriendelijkheid van de mensen, het lekkere eten …. en het zonnige weer! Dat... Lees meer
Beste heer Simman,
Ik ben nu bijna al weer een week thuis en wil u langs deze weg – ook namens de Duitse medereizigers – nog een keer heel hartelijk dank zeggen voor de goede zorg van Djed tijdens ons verblijf in Egypte. Wij waren zeer tevreden dat alles zo prachtig georganiseerd en prettig was en hebben ontzettend genoten van uw land, de kunstschatten, de natuur, de vriendelijkheid van de mensen, het lekkere eten …. en het zonnige weer! Dat u nu even weer wennen in Nederland. Wij zullen uw reisorganisatie bij kennissen aanbevelen en wensen u persoonlijk en zakelijk het allerbeste voor de toekomst. Voor het geval dat wij nog een bezoek aan Egypte willen brengen komen wij beslist weer bij u langs.
Zeer hartelijke groeten,
Renate Schmidt... Sluiten
Wim en Vonne Verlegh heeft geschreven op 3 december 2009
Geachte heer Simman, Het is al weer een aantal weken geleden dat wij zijn teruggekomen van onze Egypte reis. De reis was perfect door u geregeld. De tocht door de woestijn en oases was een ervaring om nooit te vergeten. Voor de chauffeur Mohammed een extra pluim. Hij wist ons veel te vertellen. Ook een compliment voor de twee bedoeïen jongens van de woestijnsafari. Wij hebben op een matje in de openlucht in de woestijn geslapen, geweldig. Zoals u ons... Lees meer
Geachte heer Simman,
Het is al weer een aantal weken geleden dat wij zijn teruggekomen van onze Egypte reis. De reis was perfect door u geregeld. De tocht door de woestijn en oases was een ervaring om nooit te vergeten. Voor de chauffeur Mohammed een extra pluim. Hij wist ons veel te vertellen. Ook een compliment voor de twee bedoeïen jongens van de woestijnsafari. Wij hebben op een matje in de openlucht in de woestijn geslapen, geweldig. Zoals u ons al bij boeking vertelde waren de hotels in de oases wat minder, maar dat werd door de vriendelijkheid van het personeel ruimschoot gecompenseerd. Ook uw advies om met de boot Kasr Ibrim van Aswan naar Abu Simbel te gaan en niet andersom, heel goed! Door de timing konden we de tempels bezoeken met nauwelijks andere toeristen. Terwijl er daar normaal honderden mensen in de rij staan te wachten.
Dus, meneer Simman, hartelijk dank!
Vriendelijke groet,
Wim en Vonne Verlegh... Sluiten
Gert & Jacqueline heeft geschreven op 30 november 2009
Beste heer Simman, Wij zijn nog niet eerder in de gelegenheid geweest u een briefje te sturen over onze ervaringen met bovengenoemde vakantie, die wij bij u hebben geboekt. Het is voor ons een fantastische reis geweest met onvergetelijke indrukken van het land, de cultuur en oude geschiedenis. Wij zijn ook zeer ingenomen met de samenstelling van de reis zoals u die ons geadviseerd heeft en de uitvoering daarvan door uw organisatie. Cairo met het oude koloniale Shepheard hotel was... Lees meer
Beste heer Simman,
Wij zijn nog niet eerder in de gelegenheid geweest u een briefje te sturen over onze ervaringen met bovengenoemde vakantie, die wij bij u hebben geboekt.
Het is voor ons een fantastische reis geweest met onvergetelijke indrukken van het land, de cultuur en oude geschiedenis. Wij zijn ook zeer ingenomen met de samenstelling van de reis zoals u die ons geadviseerd heeft en de uitvoering daarvan door uw organisatie. Cairo met het oude koloniale Shepheard hotel was geweldig gelegen (hoewel ter plaatse wel een paar oordopje aangeschaft vanwege het voorbij razende verkeer) en o.i. de beste keus t.o.v. het misschien modernere tegenover gelegen hotel. Na drie dagen hectiek in Cairo was de afwisseling met het landelijk gelegen hotel in Luxor een aangename afwisseling en zo was in onze beleving de gehele reis goed in balans met afwisseling van actie en aangename rust om te genieten van de omgeving. In deze voor ons culturele reis met vele bezichtigingen en hoogtepunten was een bezoek aan de kamelenmarkt een verrassende onderbreking die zeker niet in het programma mag ontbreken.

Heel blij zijn wij met uw advies op de Dahabiya te stappen i.p.v. een van de cruisers. Wij hebben er bijzonder van genoten. De boottocht was als een warm schuimbad met een fantastische bemanning die daaraan alles bijdroeg. Dit zelfde mag overigens gezegd worden van al uw agenten en de gidsen ter plaatse, die professioneel en gepassioneerd ons hebben rondgeleid in hun land. Kortom deze reis was top!

Wij willen u en iedereen die heeft meegewerkt aan deze mooie reis graag bedanken. Djed Reizen heeft de reis werkelijk tot in de puntjes georganiseerd en verzorgd.

Met hartelijke groeten,
Gert & Jacqueline Voerman... Sluiten
Fam. Landa heeft geschreven op 29 september 2009
Beste Djedreizen, Mogelijk wat laat, maar ik wilde toch laten weten dat wij het erg naar onze zin hebben gehad tijdens onze vakantie op maat in Egypte! Wat laat maar de memories zijn nog volop aanwezig. Wij hebben een naproevertje gehad in het museum van oudheden in Leiden. De organisatie was prima; de accommodatie zeer naar wens (onze kids waren verrukt over het hotel met name in Aswan) en de gidsen waren deskundig en vriendelijk. De boottocht op de Dahabiya... Lees meer
Beste Djedreizen,
Mogelijk wat laat, maar ik wilde toch laten weten dat wij het erg naar onze zin hebben gehad tijdens onze vakantie op maat in Egypte! Wat laat maar de memories zijn nog volop aanwezig. Wij hebben een naproevertje gehad in het museum van oudheden in Leiden.
De organisatie was prima; de accommodatie zeer naar wens (onze kids waren verrukt over het hotel met name in Aswan) en de gidsen waren deskundig en vriendelijk. De boottocht op de Dahabiya was prachtig en de bemanning vriendelijk. Egypte is een schitterend land.
Enige aanbevelingen: in juli en aug. is het zeer heet. Warme kleding voor in de avond is overbodig. Verder is het wenselijk dat de reiziger op de hoogte is van tipmoney. Verder niets dan lof.

met vriendelijke groet,
fam. Landa... Sluiten
Auke en Wytske de Jong heeft geschreven op 5 juli 2009
Geachte heer, mevrouw, Het is vandaag alweer drie weken geleden dat wij onze woestijnreis hebben afgesloten. Nog elke dag genieten we na van herinneringen en de foto’s. Het is een fantastische reis geweest, voor ons op een hele relaxte manier. Goede chauffeur en gids. Dank daarvoor. Auke en Wytske de Jong
Geachte heer, mevrouw,
Het is vandaag alweer drie weken geleden dat wij onze woestijnreis hebben afgesloten. Nog elke dag genieten we na van herinneringen en de foto’s. Het is een fantastische reis geweest, voor ons op een hele relaxte manier. Goede chauffeur en gids. Dank daarvoor.
Auke en Wytske de Jong... Sluiten
Jantien en Wim Tolkamp heeft geschreven op 7 januari 2009
Hallo Mensen van Djed Reizen, Wij zijn met jullie organisatie naar de westelijke oases geweest en we hebben een fantastische reis gehad. Vooral ook daar we maar met ons tweeën waren wat voor ons verrassend was. De chauffeur Salem, die ons die 8 dagen heel goed begeleid heeft, is zeker een onderdeel van ons goede gevoel. De jongens die ons in de witte woestijn hebben gebracht waren prima chauffeur en kok, alle lof. Ook de gidsen in Cairo en Luxor... Lees meer
Hallo Mensen van Djed Reizen,
Wij zijn met jullie organisatie naar de westelijke oases geweest en we hebben een fantastische reis gehad. Vooral ook daar we maar met ons tweeën waren wat voor ons verrassend was. De chauffeur Salem, die ons die 8 dagen heel goed begeleid heeft, is zeker een onderdeel van ons goede gevoel. De jongens die ons in de witte woestijn hebben gebracht waren prima chauffeur en kok, alle lof. Ook de gidsen in Cairo en Luxor weten heel goed waar ze mee bezig zijn en geven je de juiste informatie op een leuke manier. Al met al hebben we genoten.
Dit willen we jullie even laten weten en we zullen zeker reclame maken voor jullie organisatie. Ook het welkomstkaartje thuis gaf ons nog even weer het gevoel daar te zijn.
Bedankt voor dit alles.
met vriendelijke groet,
Jantien en Wim Tolkamp... Sluiten
Hannie & Carlijn heeft geschreven op 4 januari 2009
Geachte medewerkers van Djed Reizen, Langs deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken voor de fantastische rondreis die wij van 19 t/m 28 december jl. met jullie organisatie hebben gemaakt. Het was onze eerste kennismaking met Egypte. De tekst uit de brochure is helemaal waargemaakt: “langs de hoogtepunten uit de faraonische tijd en kennismaken met het Egypte van nu”. De organisatie in Egypte was perfect geregeld: vanaf het landen op het vliegveld in Caïro tot en met het vertrek 10... Lees meer
Geachte medewerkers van Djed Reizen,
Langs deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken voor de fantastische rondreis die wij van 19 t/m 28 december jl. met jullie organisatie hebben gemaakt. Het was onze eerste kennismaking met Egypte. De tekst uit de brochure is helemaal waargemaakt: “langs de hoogtepunten uit de faraonische tijd en kennismaken met het Egypte van nu”.

De organisatie in Egypte was perfect geregeld: vanaf het landen op het vliegveld in Caïro tot en met het vertrek 10 dagen later hebben wij ons verbaasd over de goede begeleiding ter plekke. Ook de gidsen hebben ons aangenaam verrast: gidsen die meer weten te vertellen van er in een willekeurig toeristengids staat vermeld, die ook de begeleiding rond excursies op zich namen (zoals lunch, toiletbezoek, souvenir jacht), die een aangename reisgenoot zijn.

In een, kort voor de reis, telefoongesprek met uw kantoor werd mij op het hart gedrukt “geen zorgen te maken, meer dan 10 jaar verzorgt Djed deze reizen al”, waarop mijn reactie uiteraard was, “maar voor mij is het de eerste keer!” Maar gebleken is dat ik me inderdaad onterecht zorgen heb gemaakt: het was fantastisch!

Kortom: we hebben genoten, de organisatie, de begeleiding en verblijfplaatsen waren perfect. We zullen Egypte vast nog een keer bezoeken waarbij Djed reizen bovenaan staat als reisorganisatie. Heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet,
Hannie en Carlijn Aalders – van Zon... Sluiten
Ans de Boer heeft geschreven op 21 oktober 2008
Beste medewerkers van Djed Reizen, Afgelopen vrijdag zijn wij na een geweldig mooie en afwisselende reis van 22 dagen door Egypte weer geland op Nederlandse bodem. De reis was in een woord fantastisch. We hebben heel veel gezien en ook een indruk gekregen van het leven in Egypte. Alles was prima georganiseerd en wij hadden gedurende 17 dagen een geweldige gids, die heel veel over de oudheid en de geschiedenis van Egypte wist en ons ook ondersteunde met praktische tips... Lees meer
Beste medewerkers van Djed Reizen,
Afgelopen vrijdag zijn wij na een geweldig mooie en afwisselende reis van 22 dagen door Egypte weer geland op Nederlandse bodem. De reis was in een woord fantastisch. We hebben heel veel gezien en ook een indruk gekregen van het leven in Egypte. Alles was prima georganiseerd en wij hadden gedurende 17 dagen een geweldige gids, die heel veel over de oudheid en de geschiedenis van Egypte wist en ons ook ondersteunde met praktische tips en ook de chauffeurs leidden ons met zorg over de wegen en door het hectische verkeer. Alle lof! Wij willen jullie daarom bedanken voor het snelle organiseren van onze reis (wij hadden slecht 14 dagen van te voren geboekt)!!
Heel veel succes met jullie organisatie en nogmaals bedankt,
met vriendelijke groet,
Ans de Boer... Sluiten
Kees Runderkamp heeft geschreven op 5 mei 2008
Beste Marieke, Namens mijn hele gezin wil ik Djed Reizen langs deze weg bedanken en complimenteren voor de geweldige organisatie! Wij hebben door jullie en de geweldige begeleiding en gidsen ter plaatse kunnen genieten van een onvergetelijke en onbezorgde vakantie. Ik zal in mijn kennissenkring reclame voor jullie maken! Groeten, Kees Runderkamp
Beste Marieke,
Namens mijn hele gezin wil ik Djed Reizen langs deze weg bedanken en complimenteren voor de geweldige organisatie! Wij hebben door jullie en de geweldige begeleiding en gidsen ter plaatse kunnen genieten van een onvergetelijke en onbezorgde vakantie. Ik zal in mijn kennissenkring reclame voor jullie maken!
Groeten,
Kees Runderkamp... Sluiten