Reiservaringen

De afgelopen jaren zijn veel reizigers met ons naar Egypte geweest. Ze zijn thuisgekomen met prachtige reiservaringen, een aantal leest u hier.

Reactie plaatsen?

Bent u terug uit Egypte en wilt u een reactie in ons gastenboek plaatsen? Graag, we zijn benieuwd naar uw ervaringen. Bij voorbaat dank!

Hoe was uw Egypte reis met Djed Reizen?

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
142 berichten.
A.G. Beets schreef op 24 april 2012
Ik realiseer mij dat wij alweer 14 dagen terug zijn. Ik wil U echter toch graag laten weten dat de reis voor ons een groot succes is geweest en dat alles prachtig verzorgd en geregeld was door Uw bureau. Uw medewerkers in Egypte hebben ons met veel zorg en attenties omringd en hetzelfde gold voor de bemanning op het schip. Het was triest om te zien dat het toerisme naar Egypte zo was teruggelopen, maar voor ons was het natuurlijk... Lees meer
Ik realiseer mij dat wij alweer 14 dagen terug zijn. Ik wil U echter toch graag laten weten dat de reis voor ons een groot succes is geweest en dat alles prachtig verzorgd en geregeld was door Uw bureau. Uw medewerkers in Egypte hebben ons met veel zorg en attenties omringd en hetzelfde gold voor de bemanning op het schip.

Het was triest om te zien dat het toerisme naar Egypte zo was teruggelopen, maar voor ons was het natuurlijk zeer plezierig dat wij alle bezienswaardigheden in grote rust konden bekijken en overigens onder uitstekende begeleiding van Uw gids. Hopelijk zullen onze enthousiaste verhalen nog tot opdrachten voor Uw bureau leiden.
Met vriendelijke groet,
A.G.Beets... Sluiten
mevrouw Tromp-Habets schreef op 24 april 2012
Geachte heer Simman, We hebben weer een fantastische reis in Egypte gehad. Alles was voortreffelijk geregeld. Werkelijk perfect. Iedereen heeft genoten. Hiervoor onze hartelijke dank. Ik hoop dat er weer meer mensen naar Egypte zullen gaan en dat de toestand stabiel blijft. Succes met uw organisatie. Met vriendelijke groet, A.Tromp-Habets
Geachte heer Simman, We hebben weer een fantastische reis in Egypte gehad. Alles was voortreffelijk geregeld. Werkelijk perfect. Iedereen heeft genoten. Hiervoor onze hartelijke dank. Ik hoop dat er weer meer mensen naar Egypte zullen gaan en dat de toestand stabiel blijft. Succes met uw organisatie.
Met vriendelijke groet,
A.Tromp-Habets... Sluiten
M.L.L.E. de Loë schreef op 23 april 2012
aan Ayman Simman Veel dank voor de georganiseerde reis. De organisatie was prima en wij hebben genoten. De indeling met onze privé behoeften was heel goed. Wij zullen in de toekomst elkaar nog ontmoeten naar ik vermoed. M.L.L.E. de Loë
aan Ayman Simman
Veel dank voor de georganiseerde reis. De organisatie was prima en wij hebben genoten. De indeling met onze privé behoeften was heel goed. Wij zullen in de toekomst elkaar nog ontmoeten naar ik vermoed.
M.L.L.E. de Loë... Sluiten
marianne overman schreef op 27 november 2011
Hallo Marieke en Ayman, wat een geweldige ervaring was het weer om via jullie naar Luxor en El Quesseir te gaan. Alles was tot in de puntjes geregeld, goede hotels, overal op tijd gehaald en gebracht. Ik kan niets verzinnen wat beter had gekund. Dus het was genieten!!! Dank voor deze prima ervaring en als ik weer een keer naar Egypte wil, dan kom ik weer bij jullie! hartelijke groet marianne overman
Hallo Marieke en Ayman,
wat een geweldige ervaring was het weer om via jullie naar Luxor en El Quesseir te gaan.
Alles was tot in de puntjes geregeld, goede hotels, overal op tijd gehaald en gebracht. Ik kan niets verzinnen wat beter had gekund. Dus het was genieten!!!
Dank voor deze prima ervaring en als ik weer een keer naar Egypte wil, dan kom ik weer bij jullie!
hartelijke groet
marianne overman... Sluiten
Emmy Droesen schreef op 23 november 2011
Beste hr Ayman Hartelijk dank voor uw welkomstkaart bij thuiskomst. Ik wilde u even laten weten dat wij 'n fantastische reis gemaakt hebben. Zoals u al zei uniek nergens druk zeer gastvrij en de hele organisatie klopte als 'n bus. Wij zullen Djed zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen. Vriendelijke groet, Emmy Droesen
Beste hr Ayman
Hartelijk dank voor uw welkomstkaart bij thuiskomst. Ik wilde u even laten weten dat wij 'n fantastische reis gemaakt hebben. Zoals u al zei uniek nergens druk zeer gastvrij en de hele organisatie klopte als 'n bus. Wij zullen Djed zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen.
Vriendelijke groet,
Emmy Droesen... Sluiten
Joke de Ridder schreef op 25 mei 2011
Hallo, Ik wil jullie even bedanken voor de fantastische reis die wij gemaakt hebben met Djed reizen. We hadden een korte reis naar Cairo en Luxor, vertrek 30 april. Het was een 1 woord geweldig. We hebben genoten van de goede hotels en de prima gidsen. Alles was prima geregeld. Het was erg rustig bij de toeristische bezienswaardigheden begrepen we, nog als gevolg van de revolutie. Wij hebben geen enkele onrust gemerkt. We zijn heel blij dat we deze reis... Lees meer
Hallo,
Ik wil jullie even bedanken voor de fantastische reis die wij gemaakt hebben met Djed reizen. We hadden een korte reis naar Cairo en Luxor, vertrek 30 april. Het was een 1 woord geweldig. We hebben genoten van de goede hotels en de prima gidsen. Alles was prima geregeld. Het was erg rustig bij de toeristische bezienswaardigheden begrepen we, nog als gevolg van de revolutie. Wij hebben geen enkele onrust gemerkt.
We zijn heel blij dat we deze reis gemaakt hebben (we hadden eind januari geboekt.).
Tot een volgende keer!
Joke de Ridder... Sluiten
Aniek de Vos schreef op 9 mei 2011
Goedemorgen, Afgelopen zaterdag zijn we teruggekomen van Egypte, van een rondreis met Djed. Ik wil mijn complimenten geven voor de organisatie van deze reis. Alles was erg goed geregeld. De dagen op de Nijl waren een hoogtepunt en rustpunt, met Abdullah die ons verzorgde als zijn eigen familie. Ook de andere gidsen waren zeer goed en betrouwbaar. We zijn Egypte bijzonder gaan waarderen, de humor en zachtaardigheid van haar bewoners, het klimaat en de prachtige Nijl. Hartelijk dank!! Met vriendelijke... Lees meer
Goedemorgen,
Afgelopen zaterdag zijn we teruggekomen van Egypte, van een rondreis met Djed.
Ik wil mijn complimenten geven voor de organisatie van deze reis. Alles was erg goed geregeld. De dagen op de Nijl waren een hoogtepunt en rustpunt, met Abdullah die ons verzorgde als zijn eigen familie. Ook de andere gidsen waren zeer goed en betrouwbaar.
We zijn Egypte bijzonder gaan waarderen, de humor en zachtaardigheid van haar bewoners, het klimaat en de prachtige Nijl. Hartelijk dank!!

Met vriendelijke groet,
Aniek de Vos... Sluiten
Chris Bergs schreef op 26 april 2011
Beste Djed medewerkers, Bij deze willen wij jullie allemaal van harte bedanken voor de fantastische reis die we onder jullie deskundige begeleiding mochten meemaken. Alles was werkelijk tip top in orde. De administratie verliep vlot : offertes, boeking, documenten toezending. De opvang in de diverse locaties (Cairo, Aswan, Luxor) door de plaatselijke vertegenwoordigers was excellent en vriendelijk. De transfers in jullie busjes verliep perfect (materiaal in perfecte staat, goede chauffeurs). De gidsen waren zeer onderlegd, vriendelijk (vooral Adullah en Ammal... Lees meer
Beste Djed medewerkers,
Bij deze willen wij jullie allemaal van harte bedanken voor de fantastische reis die we onder jullie deskundige begeleiding mochten meemaken. Alles was werkelijk tip top in orde.

De administratie verliep vlot : offertes, boeking, documenten toezending. De opvang in de diverse locaties (Cairo, Aswan, Luxor) door de plaatselijke vertegenwoordigers was excellent en vriendelijk. De transfers in jullie busjes verliep perfect (materiaal in perfecte staat, goede chauffeurs). De gidsen waren zeer onderlegd, vriendelijk (vooral Adullah en Ammal waren top) en efficiënt. De Dahabijatrip was schitterend: lekker eten, toffe crew, geweldige manier van reizen. De hotels waren meer dan ok.
Ook jullie telefoontje halverwege de reis om te informeren of alles naar wens verliep was super professioneel.

Maar ook Egypte zelf wist ons ongelooflijk te charmeren : overal vriendelijke mensen (de Egyptische verkoopsmanskunst nemen we er met de glimlach bij); de Nijl met zijn mooie oevers lag er vredig bij, de bezochte monumenten waren indrukwekkender dan we hadden kunnen dromen, lekker gegeten, we hadden geluk met het weer (niet te warm).
Kortom, we hebben een zeer leuke reis gehad die ons nog lang zal bijblijven.
Mochten jullie onze getuigenis als referentie willen gebruiken naar andere potentiële reizigers, doe maar gerust.
Ps : ook jullie kaartje bij onze terugkomst vonden we echt sympathiek.
Vriendelijke groeten,
Familie Bergs & Bastiaenssens... Sluiten
F.W. van der Velden schreef op 14 maart 2011
Gisteren zijn we teruggekomen uit Egypte.Het was een fantastische reis, als enige tourist heb je een unieke kans om de oudheden goed te zien. Uw gidsen waren subliem. De bemanning van "Orient", het kon niet beter. We hopen over een aantal jaren met kinderen en kleinkinderen weer een reis met uw organisatie te maken. met vriendelijke groeten
Gisteren zijn we teruggekomen uit Egypte.Het was een fantastische reis, als enige tourist heb je een unieke kans om de oudheden goed te zien. Uw gidsen waren subliem. De bemanning van "Orient", het kon niet beter. We hopen over een aantal jaren met kinderen en kleinkinderen weer een reis met uw organisatie te maken.
met vriendelijke groeten... Sluiten
Elsbeth Matthijsen en Anton Brand schreef op 13 februari 2011
Beste mensen van Djed, Wij hebben in de periode 15-25 jan. jl. een fantastische reis gemaakt naar Cairo, Aswan, Nijl en Luxor. Wij zijn daar alle vier nog steeds erg enthousiast over. Daar willen wij u nog eens heel hartelijk voor bedanken. Wij leven erg mee met de ontwikkelingen in Egypte en we hopen dat er snel een bevredigende situatie gaat ontstaan. Met vriendelijke groeten, Elsbeth Matthijsen en Anton Brand
Beste mensen van Djed,
Wij hebben in de periode 15-25 jan. jl. een fantastische reis gemaakt naar Cairo, Aswan, Nijl en Luxor. Wij zijn daar alle vier nog steeds erg enthousiast over. Daar willen wij u nog eens heel hartelijk voor bedanken. Wij leven erg mee met de ontwikkelingen in Egypte en we hopen dat er snel een bevredigende situatie gaat ontstaan.
Met vriendelijke groeten,
Elsbeth Matthijsen en Anton Brand... Sluiten
Yvonne Westenberg schreef op 27 januari 2011
Beste meneer Simman, Van 19 t/m 26 december hebben wij met ons gezin de korte reis naar Caïro en Luxor met Djed gemaakt. We wilden u nog graag laten weten dat het echt een gewéldige vakantie was. Het was zeer indrukwekkend, alles liep op rolletjes. Het was fantastisch georganiseerd, prachtige excursies, prima hotels. De reisagenten in Egypte, mn die in Caïro was super, zo ook de vrouwelijke gidsen. Kortom het was fantastisch en we prijzen bij iedereen die we spreken... Lees meer
Beste meneer Simman,
Van 19 t/m 26 december hebben wij met ons gezin de korte reis naar Caïro en Luxor met Djed gemaakt. We wilden u nog graag laten weten dat het echt een gewéldige vakantie was. Het was zeer indrukwekkend, alles liep op rolletjes. Het was fantastisch georganiseerd, prachtige excursies, prima hotels. De reisagenten in Egypte, mn die in Caïro was super, zo ook de vrouwelijke gidsen.
Kortom het was fantastisch en we prijzen bij iedereen die we spreken Djed van harte aan!
met vr. gr
Yvonne Westenberg-Rijns... Sluiten
Marina van Egmond en Elly Hamers schreef op 1 november 2010
01-11-2010 Beste Ayman, Betreft onze 21-daagse rondreis Egypte,(Cairo-Fayoum-Minia-Sohag-Thebe-4 daagse Nijcruise met Dahabiya-3 daagse Nubische ceuise-Aswan- en Luxor. Opgehaald door Djed/reizen met de ons al bekende chauffeur Salim, met een gloednieuwe bus. Vanaf dag een t/m de laatste dag dezelfde fantastische chauffeur, heel correct en komt na wat er in het programma vermeld staat. Altijd op tijd, ziet er goed verzorgd uit en nooit geen problemen. Onderweg een hele prettige sfeer met chauffeur en de gidsen. We hebben erg veel gezien,... Lees meer
01-11-2010
Beste Ayman,
Betreft onze 21-daagse rondreis Egypte,(Cairo-Fayoum-Minia-Sohag-Thebe-4 daagse Nijcruise met Dahabiya-3 daagse Nubische ceuise-Aswan- en Luxor.
Opgehaald door Djed/reizen met de ons al bekende chauffeur Salim, met een gloednieuwe bus.
Vanaf dag een t/m de laatste dag dezelfde fantastische chauffeur, heel correct en komt na wat er in het programma vermeld staat. Altijd op tijd, ziet er goed verzorgd uit en nooit geen problemen.
Onderweg een hele prettige sfeer met chauffeur en de gidsen. We hebben erg veel gezien, alle tijd gekregen om overal te zijn en te doen wat je wilt. Het programma zat erg mooi in elkaar. Niet teveel niet te weinig.
Voor de eerste keer de nijlcruise per Dahabiya gedaan, het was een hele aparte ervaring, de rust de sfeer en de verzorging was een feest! Het zeilen was een hoogtepunt, niet alle dagen voldoende wind maar dat heeft niemand in de hand.
Na de Nijlcruise de andere boot op het Nassermeer bij Abu Simbel. Wel een wat grotere boot maar niet te groot. Perfecte organisatie, het liep gesmeerd en prachtige tempels in Nubie bezocht.
Het Nassermeer en de woestijn is een prachtig stuk natuur. De laatste dagen heerlijk rondgesjouwd in Luxor. Bij opkomende zon de tempels bezoeken was een hele aparte ervaring, slapen op de West-bank en overdag naar de Oost-bank. De sfeer is overal anders en bijzonder. De hotels op de West-bank zijn wat eenvoudiger, maar heel prettig personeel. De hotel-accomodaties onderweg waren zeer gevarieerd maar goed.
Wij willen Ayman enorm bedanken voor de prachtige reis. Onze allergrootste dank gaat uit naar onze chauffeur Salim, voor zijn onvermoeibare inzet.
Met vriendelijke groet,
Marina van Egmond en Elly Hamers... Sluiten
Familie Van der Burgh schreef op 6 mei 2010
Geachte heer Simman, Vorig jaar stonden we voor de keus ons 25-jarig huwelijk te vieren door het geven van een feest of het maken van een reis met onze drie zoons. We besloten tot een reis door Egypte, een oude wens. Via een advertentie kwamen we met Djed Reizen in contact en na telefonisch onderhoud besloten wij bij u te boeken. Gisterenavond zijn we van onze tiendaagse reis teruggekeerd en willen u graag laten weten dat wij bijzonder tevreden zijn... Lees meer
Geachte heer Simman,
Vorig jaar stonden we voor de keus ons 25-jarig huwelijk te vieren door het geven van een feest of het maken van een reis met onze drie zoons. We besloten tot een reis door Egypte, een oude wens. Via een advertentie kwamen we met Djed Reizen in contact en na telefonisch onderhoud besloten wij bij u te boeken.

Gisterenavond zijn we van onze tiendaagse reis teruggekeerd en willen u graag laten weten dat wij bijzonder tevreden zijn over Djed. De organisatie was perfect, de hotels en het vervoer prima, steeds waren uw medewerkers ter plaatse met alles behulpzaam, de gisten wisten waar ze het over hadden en we hebben heel veel gezien. Veel beroemde historische plaatsen zijn door ons bezocht, maar ook van het Egypte van nu hebben wij een indruk gekregen. De aansluiting op de vlucht naar huis haalden we op het nippertje dankzij de hulp van iemand van uw organisatie.
Een reis als deze maken wij helaas niet elk jaar, maar we hopen Egypte nogmaals te bezoeken en wel met Djed Reizen. Mochten in onze kennissenkring mensen overwegen een bezoek aan Egypte te brengen, dan zullen wij hen zeker op uw reisorganisatie wijzen.
Bedankt voor de goede verzorging en de welkom thuiskaart.
Met vriendelijke groet,
Familie Van der Burgh... Sluiten
Renate Schmidt schreef op 18 december 2009
Beste heer Simman, Ik ben nu bijna al weer een week thuis en wil u langs deze weg – ook namens de Duitse medereizigers – nog een keer heel hartelijk dank zeggen voor de goede zorg van Djed tijdens ons verblijf in Egypte. Wij waren zeer tevreden dat alles zo prachtig georganiseerd en prettig was en hebben ontzettend genoten van uw land, de kunstschatten, de natuur, de vriendelijkheid van de mensen, het lekkere eten …. en het zonnige weer! Dat... Lees meer
Beste heer Simman,
Ik ben nu bijna al weer een week thuis en wil u langs deze weg – ook namens de Duitse medereizigers – nog een keer heel hartelijk dank zeggen voor de goede zorg van Djed tijdens ons verblijf in Egypte. Wij waren zeer tevreden dat alles zo prachtig georganiseerd en prettig was en hebben ontzettend genoten van uw land, de kunstschatten, de natuur, de vriendelijkheid van de mensen, het lekkere eten …. en het zonnige weer! Dat u nu even weer wennen in Nederland. Wij zullen uw reisorganisatie bij kennissen aanbevelen en wensen u persoonlijk en zakelijk het allerbeste voor de toekomst. Voor het geval dat wij nog een bezoek aan Egypte willen brengen komen wij beslist weer bij u langs.
Zeer hartelijke groeten,
Renate Schmidt... Sluiten
Wim en Vonne Verlegh schreef op 3 december 2009
Geachte heer Simman, Het is al weer een aantal weken geleden dat wij zijn teruggekomen van onze Egypte reis. De reis was perfect door u geregeld. De tocht door de woestijn en oases was een ervaring om nooit te vergeten. Voor de chauffeur Mohammed een extra pluim. Hij wist ons veel te vertellen. Ook een compliment voor de twee bedoeïen jongens van de woestijnsafari. Wij hebben op een matje in de openlucht in de woestijn geslapen, geweldig. Zoals u ons... Lees meer
Geachte heer Simman,
Het is al weer een aantal weken geleden dat wij zijn teruggekomen van onze Egypte reis. De reis was perfect door u geregeld. De tocht door de woestijn en oases was een ervaring om nooit te vergeten. Voor de chauffeur Mohammed een extra pluim. Hij wist ons veel te vertellen. Ook een compliment voor de twee bedoeïen jongens van de woestijnsafari. Wij hebben op een matje in de openlucht in de woestijn geslapen, geweldig. Zoals u ons al bij boeking vertelde waren de hotels in de oases wat minder, maar dat werd door de vriendelijkheid van het personeel ruimschoot gecompenseerd. Ook uw advies om met de boot Kasr Ibrim van Aswan naar Abu Simbel te gaan en niet andersom, heel goed! Door de timing konden we de tempels bezoeken met nauwelijks andere toeristen. Terwijl er daar normaal honderden mensen in de rij staan te wachten.
Dus, meneer Simman, hartelijk dank!
Vriendelijke groet,
Wim en Vonne Verlegh... Sluiten
Gert & Jacqueline schreef op 30 november 2009
Beste heer Simman, Wij zijn nog niet eerder in de gelegenheid geweest u een briefje te sturen over onze ervaringen met bovengenoemde vakantie, die wij bij u hebben geboekt. Het is voor ons een fantastische reis geweest met onvergetelijke indrukken van het land, de cultuur en oude geschiedenis. Wij zijn ook zeer ingenomen met de samenstelling van de reis zoals u die ons geadviseerd heeft en de uitvoering daarvan door uw organisatie. Cairo met het oude koloniale Shepheard hotel was... Lees meer
Beste heer Simman,
Wij zijn nog niet eerder in de gelegenheid geweest u een briefje te sturen over onze ervaringen met bovengenoemde vakantie, die wij bij u hebben geboekt.
Het is voor ons een fantastische reis geweest met onvergetelijke indrukken van het land, de cultuur en oude geschiedenis. Wij zijn ook zeer ingenomen met de samenstelling van de reis zoals u die ons geadviseerd heeft en de uitvoering daarvan door uw organisatie. Cairo met het oude koloniale Shepheard hotel was geweldig gelegen (hoewel ter plaatse wel een paar oordopje aangeschaft vanwege het voorbij razende verkeer) en o.i. de beste keus t.o.v. het misschien modernere tegenover gelegen hotel. Na drie dagen hectiek in Cairo was de afwisseling met het landelijk gelegen hotel in Luxor een aangename afwisseling en zo was in onze beleving de gehele reis goed in balans met afwisseling van actie en aangename rust om te genieten van de omgeving. In deze voor ons culturele reis met vele bezichtigingen en hoogtepunten was een bezoek aan de kamelenmarkt een verrassende onderbreking die zeker niet in het programma mag ontbreken.

Heel blij zijn wij met uw advies op de Dahabiya te stappen i.p.v. een van de cruisers. Wij hebben er bijzonder van genoten. De boottocht was als een warm schuimbad met een fantastische bemanning die daaraan alles bijdroeg. Dit zelfde mag overigens gezegd worden van al uw agenten en de gidsen ter plaatse, die professioneel en gepassioneerd ons hebben rondgeleid in hun land. Kortom deze reis was top!

Wij willen u en iedereen die heeft meegewerkt aan deze mooie reis graag bedanken. Djed Reizen heeft de reis werkelijk tot in de puntjes georganiseerd en verzorgd.

Met hartelijke groeten,
Gert & Jacqueline Voerman... Sluiten
Fam. Landa schreef op 29 september 2009
Beste Djedreizen, Mogelijk wat laat, maar ik wilde toch laten weten dat wij het erg naar onze zin hebben gehad tijdens onze vakantie op maat in Egypte! Wat laat maar de memories zijn nog volop aanwezig. Wij hebben een naproevertje gehad in het museum van oudheden in Leiden. De organisatie was prima; de accommodatie zeer naar wens (onze kids waren verrukt over het hotel met name in Aswan) en de gidsen waren deskundig en vriendelijk. De boottocht op de Dahabiya... Lees meer
Beste Djedreizen,
Mogelijk wat laat, maar ik wilde toch laten weten dat wij het erg naar onze zin hebben gehad tijdens onze vakantie op maat in Egypte! Wat laat maar de memories zijn nog volop aanwezig. Wij hebben een naproevertje gehad in het museum van oudheden in Leiden.
De organisatie was prima; de accommodatie zeer naar wens (onze kids waren verrukt over het hotel met name in Aswan) en de gidsen waren deskundig en vriendelijk. De boottocht op de Dahabiya was prachtig en de bemanning vriendelijk. Egypte is een schitterend land.
Enige aanbevelingen: in juli en aug. is het zeer heet. Warme kleding voor in de avond is overbodig. Verder is het wenselijk dat de reiziger op de hoogte is van tipmoney. Verder niets dan lof.

met vriendelijke groet,
fam. Landa... Sluiten
Auke en Wytske de Jong schreef op 5 juli 2009
Geachte heer, mevrouw, Het is vandaag alweer drie weken geleden dat wij onze woestijnreis hebben afgesloten. Nog elke dag genieten we na van herinneringen en de foto’s. Het is een fantastische reis geweest, voor ons op een hele relaxte manier. Goede chauffeur en gids. Dank daarvoor. Auke en Wytske de Jong
Geachte heer, mevrouw,
Het is vandaag alweer drie weken geleden dat wij onze woestijnreis hebben afgesloten. Nog elke dag genieten we na van herinneringen en de foto’s. Het is een fantastische reis geweest, voor ons op een hele relaxte manier. Goede chauffeur en gids. Dank daarvoor.
Auke en Wytske de Jong... Sluiten
Jantien en Wim Tolkamp schreef op 7 januari 2009
Hallo Mensen van Djed Reizen, Wij zijn met jullie organisatie naar de westelijke oases geweest en we hebben een fantastische reis gehad. Vooral ook daar we maar met ons tweeën waren wat voor ons verrassend was. De chauffeur Salem, die ons die 8 dagen heel goed begeleid heeft, is zeker een onderdeel van ons goede gevoel. De jongens die ons in de witte woestijn hebben gebracht waren prima chauffeur en kok, alle lof. Ook de gidsen in Cairo en Luxor... Lees meer
Hallo Mensen van Djed Reizen,
Wij zijn met jullie organisatie naar de westelijke oases geweest en we hebben een fantastische reis gehad. Vooral ook daar we maar met ons tweeën waren wat voor ons verrassend was. De chauffeur Salem, die ons die 8 dagen heel goed begeleid heeft, is zeker een onderdeel van ons goede gevoel. De jongens die ons in de witte woestijn hebben gebracht waren prima chauffeur en kok, alle lof. Ook de gidsen in Cairo en Luxor weten heel goed waar ze mee bezig zijn en geven je de juiste informatie op een leuke manier. Al met al hebben we genoten.
Dit willen we jullie even laten weten en we zullen zeker reclame maken voor jullie organisatie. Ook het welkomstkaartje thuis gaf ons nog even weer het gevoel daar te zijn.
Bedankt voor dit alles.
met vriendelijke groet,
Jantien en Wim Tolkamp... Sluiten
Hannie & Carlijn schreef op 4 januari 2009
Geachte medewerkers van Djed Reizen, Langs deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken voor de fantastische rondreis die wij van 19 t/m 28 december jl. met jullie organisatie hebben gemaakt. Het was onze eerste kennismaking met Egypte. De tekst uit de brochure is helemaal waargemaakt: “langs de hoogtepunten uit de faraonische tijd en kennismaken met het Egypte van nu”. De organisatie in Egypte was perfect geregeld: vanaf het landen op het vliegveld in Caïro tot en met het vertrek 10... Lees meer
Geachte medewerkers van Djed Reizen,
Langs deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken voor de fantastische rondreis die wij van 19 t/m 28 december jl. met jullie organisatie hebben gemaakt. Het was onze eerste kennismaking met Egypte. De tekst uit de brochure is helemaal waargemaakt: “langs de hoogtepunten uit de faraonische tijd en kennismaken met het Egypte van nu”.

De organisatie in Egypte was perfect geregeld: vanaf het landen op het vliegveld in Caïro tot en met het vertrek 10 dagen later hebben wij ons verbaasd over de goede begeleiding ter plekke. Ook de gidsen hebben ons aangenaam verrast: gidsen die meer weten te vertellen van er in een willekeurig toeristengids staat vermeld, die ook de begeleiding rond excursies op zich namen (zoals lunch, toiletbezoek, souvenir jacht), die een aangename reisgenoot zijn.

In een, kort voor de reis, telefoongesprek met uw kantoor werd mij op het hart gedrukt “geen zorgen te maken, meer dan 10 jaar verzorgt Djed deze reizen al”, waarop mijn reactie uiteraard was, “maar voor mij is het de eerste keer!” Maar gebleken is dat ik me inderdaad onterecht zorgen heb gemaakt: het was fantastisch!

Kortom: we hebben genoten, de organisatie, de begeleiding en verblijfplaatsen waren perfect. We zullen Egypte vast nog een keer bezoeken waarbij Djed reizen bovenaan staat als reisorganisatie. Heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet,
Hannie en Carlijn Aalders – van Zon... Sluiten