Home|Reacties van klanten

Reiservaringen

De afgelopen jaren zijn veel reizigers met ons naar Egypte geweest. Ze zijn thuisgekomen met prachtige reiservaringen, een aantal leest u hier.

Reactie plaatsen?

Bent u terug uit Egypte en wilt u een reactie in ons gastenboek plaatsen? Graag, we zijn benieuwd naar uw ervaringen. Bij voorbaat dank!

Hoe was uw Egypte reis met Djed Reizen?

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
125 berichten.
Auke en Wytske de Jong heeft geschreven op 5 juli 2009
Geachte heer, mevrouw, Het is vandaag alweer drie weken geleden dat wij onze woestijnreis hebben afgesloten. Nog elke dag genieten we na van herinneringen en de foto’s. Het is een fantastische reis geweest, voor ons op een hele relaxte manier. Goede chauffeur en gids. Dank daarvoor. Auke en Wytske de Jong
Geachte heer, mevrouw,
Het is vandaag alweer drie weken geleden dat wij onze woestijnreis hebben afgesloten. Nog elke dag genieten we na van herinneringen en de foto’s. Het is een fantastische reis geweest, voor ons op een hele relaxte manier. Goede chauffeur en gids. Dank daarvoor.
Auke en Wytske de Jong
Jantien en Wim Tolkamp heeft geschreven op 7 januari 2009
Hallo Mensen van Djed Reizen, Wij zijn met jullie organisatie naar de westelijke oases geweest en we hebben een fantastische reis gehad. Vooral ook daar we maar met ons tweeën waren wat voor ons verrassend was. De chauffeur Salem, die ons die 8 dagen heel goed begeleid heeft, is zeker een onderdeel van ons goede gevoel. De jongens die ons in de witte woestijn hebben gebracht waren prima chauffeur en kok, alle lof. Ook de gidsen in Cairo en Luxor... Lees meer
Hallo Mensen van Djed Reizen,
Wij zijn met jullie organisatie naar de westelijke oases geweest en we hebben een fantastische reis gehad. Vooral ook daar we maar met ons tweeën waren wat voor ons verrassend was. De chauffeur Salem, die ons die 8 dagen heel goed begeleid heeft, is zeker een onderdeel van ons goede gevoel. De jongens die ons in de witte woestijn hebben gebracht waren prima chauffeur en kok, alle lof. Ook de gidsen in Cairo en Luxor weten heel goed waar ze mee bezig zijn en geven je de juiste informatie op een leuke manier. Al met al hebben we genoten.
Dit willen we jullie even laten weten en we zullen zeker reclame maken voor jullie organisatie. Ook het welkomstkaartje thuis gaf ons nog even weer het gevoel daar te zijn.
Bedankt voor dit alles.
met vriendelijke groet,
Jantien en Wim Tolkamp
Hannie & Carlijn heeft geschreven op 4 januari 2009
Geachte medewerkers van Djed Reizen, Langs deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken voor de fantastische rondreis die wij van 19 t/m 28 december jl. met jullie organisatie hebben gemaakt. Het was onze eerste kennismaking met Egypte. De tekst uit de brochure is helemaal waargemaakt: “langs de hoogtepunten uit de faraonische tijd en kennismaken met het Egypte van nu”. De organisatie in Egypte was perfect geregeld: vanaf het landen op het vliegveld in Caïro tot en met het vertrek 10... Lees meer
Geachte medewerkers van Djed Reizen,
Langs deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken voor de fantastische rondreis die wij van 19 t/m 28 december jl. met jullie organisatie hebben gemaakt. Het was onze eerste kennismaking met Egypte. De tekst uit de brochure is helemaal waargemaakt: “langs de hoogtepunten uit de faraonische tijd en kennismaken met het Egypte van nu”.

De organisatie in Egypte was perfect geregeld: vanaf het landen op het vliegveld in Caïro tot en met het vertrek 10 dagen later hebben wij ons verbaasd over de goede begeleiding ter plekke. Ook de gidsen hebben ons aangenaam verrast: gidsen die meer weten te vertellen van er in een willekeurig toeristengids staat vermeld, die ook de begeleiding rond excursies op zich namen (zoals lunch, toiletbezoek, souvenir jacht), die een aangename reisgenoot zijn.

In een, kort voor de reis, telefoongesprek met uw kantoor werd mij op het hart gedrukt “geen zorgen te maken, meer dan 10 jaar verzorgt Djed deze reizen al”, waarop mijn reactie uiteraard was, “maar voor mij is het de eerste keer!” Maar gebleken is dat ik me inderdaad onterecht zorgen heb gemaakt: het was fantastisch!

Kortom: we hebben genoten, de organisatie, de begeleiding en verblijfplaatsen waren perfect. We zullen Egypte vast nog een keer bezoeken waarbij Djed reizen bovenaan staat als reisorganisatie. Heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet,
Hannie en Carlijn Aalders – van Zon
Ans de Boer heeft geschreven op 21 oktober 2008
Beste medewerkers van Djed Reizen, Afgelopen vrijdag zijn wij na een geweldig mooie en afwisselende reis van 22 dagen door Egypte weer geland op Nederlandse bodem. De reis was in een woord fantastisch. We hebben heel veel gezien en ook een indruk gekregen van het leven in Egypte. Alles was prima georganiseerd en wij hadden gedurende 17 dagen een geweldige gids, die heel veel over de oudheid en de geschiedenis van Egypte wist en ons ook ondersteunde met praktische tips... Lees meer
Beste medewerkers van Djed Reizen,
Afgelopen vrijdag zijn wij na een geweldig mooie en afwisselende reis van 22 dagen door Egypte weer geland op Nederlandse bodem. De reis was in een woord fantastisch. We hebben heel veel gezien en ook een indruk gekregen van het leven in Egypte. Alles was prima georganiseerd en wij hadden gedurende 17 dagen een geweldige gids, die heel veel over de oudheid en de geschiedenis van Egypte wist en ons ook ondersteunde met praktische tips en ook de chauffeurs leidden ons met zorg over de wegen en door het hectische verkeer. Alle lof! Wij willen jullie daarom bedanken voor het snelle organiseren van onze reis (wij hadden slecht 14 dagen van te voren geboekt)!!
Heel veel succes met jullie organisatie en nogmaals bedankt,
met vriendelijke groet,
Ans de Boer
Kees Runderkamp heeft geschreven op 5 mei 2008
Beste Marieke, Namens mijn hele gezin wil ik Djed Reizen langs deze weg bedanken en complimenteren voor de geweldige organisatie! Wij hebben door jullie en de geweldige begeleiding en gidsen ter plaatse kunnen genieten van een onvergetelijke en onbezorgde vakantie. Ik zal in mijn kennissenkring reclame voor jullie maken! Groeten, Kees Runderkamp
Beste Marieke,
Namens mijn hele gezin wil ik Djed Reizen langs deze weg bedanken en complimenteren voor de geweldige organisatie! Wij hebben door jullie en de geweldige begeleiding en gidsen ter plaatse kunnen genieten van een onvergetelijke en onbezorgde vakantie. Ik zal in mijn kennissenkring reclame voor jullie maken!
Groeten,
Kees Runderkamp