Geen extra kosten onderweg,
want alle excursies en entreegelden
in Egypte, van de piramiden tot aan 
de tempels van Abu Simbel,
zijn bij Djed Reizen inclusief.

Egypte is geen duur vakantieland. Er is wel iets waar u rekening mee moet houden en dat zijn de excursies en entreegelden. In Egypte is enorm veel te zien en de entreegelden zijn een aanzienlijke kostenpost. Tijdens onze Egypte rondreizen wordt u niet verrast met extra kosten voor entrees. Alle entrees, van de piramiden tot aan de tempels van Abu Simbel, zijn inclusief. Dit geldt ook voor al het vervoer en de begeleiding van een privé gids.

Rondreizen met een privé gids

Alle bezienswaardigheden razendsnel bekijken is niet onze idee van een geslaagde reis. Daarom is er flink wat tijd voor excursies ingeruimd. Deze maakt u samen met een privé gids/Egyptoloog. Hij of zij weet alles over de monumenten, de verschillende farao’s, de reliëfs op de tempelmuren, de geschiedenis van het land en het Egypte van nu. Onze gidsen spreken Engels. Als u liever een Nederlandssprekende gids heeft dan kan dit ook. 

Wat zeggen onze klanten over onze gidsen?

Bij het doorlezen van onze reactie bemerkte ik dat ik volledig onterecht onze gids op de boot, Abdullah, niet had genoemd! Hij heeft ons zeer veel en op een erg duidelijke wijze ( dmv tekeningen) geleerd over de inscripties, geschiedenis en afbeeldingen. Ook onze wandeling bij het Nubische dorpje was heel bijzonder. Kortom, ook Abdullah, enorm bedankt voor alle uitleg!

Grote complimenten aan Salem die niet alleen grote kennis van de bezienswaardigheden (prachtig uitgezocht!!) had, maar ook ons van mooie en interessante achtergrondverhalen kon voorzien wat het allemaal nog indrukwekkender maakte.

Ook de gidsen hebben ons aangenaam verrast: gidsen die meer weten te vertellen van er in een willekeurig toeristengids staat vermeld, die ook de begeleiding rond excursies op zich namen en die een aangename reisgenoot zijn.

Alles was prima georganiseerd en wij hadden gedurende 17 dagen een geweldige gids, die heel veel over de oudheid en de geschiedenis van Egypte wist en ons ook ondersteunde met praktische tips en ook de chauffeurs leidden ons met zorg over de wegen en door het hectische verkeer.

Bekijk onze Egypte rondreizen of vraag een reisvoorstel op maat aan.