Heeft u plannen voor een cultuurreis Egypte, maar kent u het land niet goed genoeg om zo’n reis zelf uit te stippelen? Of heeft u geen tijd of zin om alle onderdelen van zo’n reis te boeken via internet.

Cultuurreis Egypte

Als u ons uw reiswensen voor Egypte vertelt, doen wij al dat uitzoekwerk voor u. En krijgt u een reis waarin uw hele persoonlijke verlanglijstje voor Egypte aan bod komt. Wij weten wat de mooiste manier is om door het land te reizen, welke bezienswaardigheden u niet mag missen, welke vluchten handig zijn en waar u leuk en aangenaam overnacht. In Egypte hebben wij ons eigen team medewerkers die u begeleiden. Onze betrouwbare chauffeurs rijden u veilig door het hectische Egyptische verkeer en onze gidsen weten over de geschiedenis van het oude Egypte. Omdat u individueel met uw eigen gezelschap reist met privé gidsen en chauffeurs, is er ook alle gelegenheid om ook het hedendaagse Egypte te leren kennen. 

Egypte reis op maat

Uw Egypte reis stellen wij aan de hand van uw wensen samen. Alles wat u wilt zien en doen zit erin, en alle logistieke onderdelen zoals vluchten, overnachtingen, lokaal vervoer, vaarschema’s en openingstijden sluiten naadloos op elkaar aan. Scheelt u een hele hoop tijd en gepuzzel. Bovendien kunt u altijd met al uw vragen over Egypte bij ons terecht. Niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw reis.

Welke reisroutes zijn handig?

U hoeft niet met een groep te zijn voor een maatwerkreis. Gewoon met z’n tweeën, met uw gezin of vriendengroep. Misschien heeft u al vergevorderde reisplannen, misschien ook niet. Een weekje Luxor, een complete rondreis van Alexandrië naar Aswan of alleen een zeiltocht op de Nijl? Alles kunnen wij voor u organiseren, zolang het maar in Egypte is. Bekijk onze rondreizen, korte reizen en Nijl Dahabiya zeiltochten om idee te krijgen van de verschillende reisroutes die mogelijk zijn. 

Vraag een reisvoorstel aan

Bel ons om uw reisplannen met te bespreken, kom bij ons langs in Voorburg of vraag kosteloos een reisvoorstel aan. Wij gaan dan een reis voor u uitstippelen. U ontvangt via de mail een reisvoorstel met een uitgebreid dag-tot-dag programma. Uiteraard ook met informatie over de mogelijke vluchten en suggesties voor de accommodatie. En natuurlijk kunnen wij dit reisvoorstel aanpassen, net zolang tot de reis precies zo is als u die in gedachten heeft.