Een week vakantie? Ook dan is Egypte een prima reisbestemming. U hoeft niet urenlang te vliegen, het is er altijd zonnig en met de goed doordachte routes van onze korte Egypte reizen ziet u veel in een week tijd. Bovendien is alles voor uw reis, zoals de vluchten, accommodaties, lokaal vervoer en excursies tot in de puntjes geregeld. Zo kunt u in 8 dagen Egypte echt genieten. Net als bij onze rondreizen reist u privé en zijn alle vluchten, excursies, entreegelden en transfers inclusief. Wilt u een reis aanpassen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Luxor, Nijl Dahabiya cruise & Aswan

Nijlcruise tussen Luxor en Aswan per klassieke tweemaster met modern comfort, die overal langs de Nijl kan aanleggen.

8 dagen Egypte € 1.725,-

Cairo & Luxor

Egypte rondreis waarin u korte tijd veel ziet, het beroemde Egyptisch Museum, piramiden en bazaars in Cairo, graftomben en tempels in Luxor.

8 dagen Egypte € 1.550,-

Luxor & de Rode Zee

De ideale reis als u de graftomben en tempels van de farao's wilt combineren met een paar dagen zon, zee en strand in een rustige plaats aan de Rode Zee kust.

8 dagen Egypte € 1.450,-

Luxor, cruise Nassermeer & Aswan

Cruise over het immense Nassermeer, van Aswan naar Abu Simbel, langs alle tempels van het oude Nubië.

8 dagen Egypte € 1.890,-

Cairo & Alexandrie

De hoofdstad Cairo is de stad van piramiden, minaretten en grafschatten van de farao’s, terwijl het mediterrane Alexandrie vol Griekse invloeden is.

8 dagen Egypte € 1.575,-

Westelijke Woestijn oases & Luxor

Woestijnreis door een onbekend deel van Egypte, langs de verschillende oases in de Westelijke Woestijn en kamperen in de Witte Woestijn.

8 dagen Egypte € 1.325,-