Door Egypte reizen langs eeuwenoude tempels en graven. Van de grote piramide van Cheops, het enige overgebleven klassieke wereldwonder, naar de reusachtige tempels van Abu Simbel. Van het overvolle Cairo naar een relaxte riviercruise op de Nijl. Dat kan met onze individuele Egypte rondreizen. Kant-en-klare rondreizen waarmee u de beroemde monumenten ziet, maar ook bij minder bekende bezienswaardigheden komt. De verschillende reisroutes geven een idee van wat er allemaal te zien is in Egypte. Als één van deze individuele Egypte rondreizen van 10 tot 17 dagen u bevalt, is deze meteen te boeken. Vertrekken kan iedere week.

Rondreis 10 dagen Egypte – Cairo, Aswan & Luxor

Een rondreis langs drie Egyptische steden boordevol bezienswaardigheden; piramiden in Cairo, tempels in Aswan en Abu Simbel en graftomben in Luxor.

Rondreis 12 dagen Egypte – Cairo, Aswan, Nijl Dahabiya cruise & Luxor

In deze culturele rondreis ziet u de beroemde monumenten van Egypte en kunt u heerlijk relaxen tijdens een Nijlcruise aan boord van een Dahabiya, een historische tweemaster met modern comfort.

Rondreis 13 dagen Egypte – Cairo, Aswan, Nassermeer cruise & Luxor

Naast Cairo, Aswan en Luxor maakt u in deze reis een cruise over het Nassermeer, langs alle herbouwde Nubische tempels tussen Aswan en Abu Simbel.

Rondreis 15 dagen Egypte – Cairo, Luxor, Dahabiya Nijlcruise, Abu Simbel & Aswan

U volgt in deze reis de klassieke route van Cairo naar Abu Simbel en zeilt met een Dahabiya cruise over de Nijl langs tempels en dorpjes tussen Luxor en Aswan.

Rondreis 17 dagen Egypte – Cairo, Nijlvallei, Thebe, Nijl Dahabiya cruise, Abu Simbel & Aswan
Reis door een onbekend deel van de Nijlvallei langs alle monumenten van faraonisch Egypte in combinatie met een Nijlcruise per Dahabiya zeilschip en een overnachting bij de tempels van Abu Simbel.

Privé rondreis door Egypte

U reist altijd privé met uw eigen reisgezelschap. Over de weg met een eigen Djed minibus met chauffeur, met een binnenlandse vlucht voor lange afstanden of op het water aan boord van één van onze Nijl Dahabiya zeilschepen. Door heel Egypte hebben wij een eigen team medewerkers en chauffeurs. Ze kennen hun vaderland op hun duimpje en regelen alles rondom uw reis. Bij aankomst verwelkomen ze u op het vliegveld, brengen u naar uw hotel en helpen bij het inchecken. Als u verder reist, begeleiden ze u bij transfers. Zo heeft u alle tijd om te genieten van al het moois in Egypte zonder na te hoeven denken over allerlei praktische zaken.

Alle vluchten inclusief

Onze individuele Egypte rondreizen zijn inclusief vluchten. U hoeft zelf dus geen enkel onderdeel van de reis meer te regelen. 

Alle excursies en entreegelden inclusief

Egypte is geen duur vakantieland. De entreegelden voor de bezienswaardigheden zijn wel aanzienlijk. Tijdens onze individuele Egypte reizen heeft u hieraan geen extra kosten, want alle excursies en entrees zijn inclusief. Dit geldt ook voor al het vervoer en de diensten van een gids.

Begeleiding van een privé gids/Egyptoloog

De excursies maakt u in een rustig tempo samen met een Engelssprekende Egyptoloog. Hij of zij weet alles over de monumenten, de verschillende farao’s, de reliëfs op de tempelmuren, de geschiedenis van het land en het Egypte van nu.

Een rondreis aanpassen of een reisvoorstel ontvangen?

Wilt u meer weten over Egypte of heeft u vragen over één van onze rondreizen? Wilt u in andere accommodatie verblijven of een rondreis aanpassen of verlengen? Het kan allemaal. Neem hiervoor contact met ons op of vraag een reisvoorstel aan.