Door Egypte reizen langs eeuwenoude tempels en graven. Van de grote piramide van Cheops, het enige overgebleven klassieke wereldwonder, naar de reusachtige tempels van Abu Simbel. Van het overvolle Cairo naar een relaxte riviercruise op de Nijl. Dat kan met onze individuele Egypte reizen:

Rondreis 10 dagen Egypte – Cairo, Aswan & Luxor
Een rondreis langs drie Egyptische steden boordevol bezienswaardigheden; piramiden in Cairo, tempels in Aswan en Abu Simbel en graftomben in Luxor.

Rondreis 12 dagen Egypte – Cairo, Aswan, Nijl Dahabiya cruise & Luxor
In deze culturele rondreis ziet u de beroemde monumenten van Egypte en kunt u heerlijk relaxen tijdens een Nijlcruise aan boord van een Dahabiya, een historische tweemaster.

Rondreis 13 dagen Egypte – Cairo, Aswan, Nassermeer cruise & Luxor
Naast Cairo, Aswan en Luxor maakt u in deze reis een cruise over het Nassermeer, langs alle herbouwde Nubische tempels tussen Aswan en Abu Simbel.

Rondreis 15 dagen Egypte – Cairo, Luxor, Dahabiya Nijlcruise, Abu Simbel & Aswan
U volgt in deze reis de klassieke route van Cairo naar Abu Simbel en zeilt met een Dahabiya cruise over de Nijl langs tempels en dorpjes tussen Luxor en Aswan.

Rondreis 17 dagen Egypte – Cairo, Nijlvallei, Thebe, Nijl Dahabiya cruise, Abu Simbel & Aswan
Reis door een onbekend deel van de Nijlvallei langs alle monumenten van faraonisch Egypte in combinatie met een Nijl Dahabiya zeiltocht en een overnachting bij de tempels van Abu Simbel.

Privé rondreizen
Welke reis het ook wordt, u reist altijd privé. Over de weg met een eigen Djed minibus met chauffeur, met een binnenlandse vlucht voor lange afstanden, door de woestijn met een 4×4 jeep of op het water aan boord van één van onze Nijl Dahabiya zeilschepen. Door heel Egypte hebben wij een eigen team medewerkers en chauffeurs. Ze kennen hun vaderland als geen ander en regelen flexibel alle praktische zaken rondom uw reis. Ze verwelkomen u op het vliegveld, begeleiden u bij transfers en helpen u bij het inchecken bij hotels en cruiseschepen. Zo heeft u alle tijd om te genieten van al het moois in Egypte.

Vluchten inclusief
Onze rondreizen zijn inclusief vluchten. U hoeft zelf niets meer te regelen, alleen uw koffer te pakken.

Alle excursies en entreegelden inclusief
Egypte is geen duur vakantieland. De entreegelden voor de bezienswaardigheden zijn wel aanzienlijk. Tijdens onze individuele Egypte reizen heeft u hieraan geen extra kosten, want alle excursies en entrees zijn inclusief. Dit geldt ook voor al het vervoer en de diensten van een gids. De excursies maakt u in een rustig tempo samen met een Engelssprekende Egyptoloog. Hij of zij weet alles over de monumenten, de verschillende farao’s, de reliëfs op de tempelmuren, de geschiedenis van het land en het Egypte van nu.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op.