Excursies in Egypte

In Egypte is enorm veel te zien en voor alles moet u toegangskaartjes kopen. De entreeprijzen voor momenten en bezienswaardigheden zijn best hoog en hierdoor kunnen de kosten snel oplopen.

Alle excursies én entrees inclusief

Een enorm pluspunt van een Egypte reis met Djed Reizen is dat alle excursies én entrees, van de piramiden van Gizeh tot aan de tempels van Abu Simbel, zijn inbegrepen in de reissom. In het dag tot dag programma van onze individuele rondreizen leest u welke excursies dit allemaal zijn. U hoeft in Egypte dus geen excursies of entreegelden meer te betalen, tenzij u nog iets extra’s wilt zien.

Excursies met privé Egyptoloog/gids

Ook de privé begeleiding van een Egyptoloog/gids is bij Djed Reizen inbegrepen in de reissom. Onze enthousiaste en vakkundige gidsen weten alles over het verleden en heden van Egypte. Ze vertellen u over de monumenten, weten wat de schilderingen en reliëfs op de tempelmuren betekenen en kunnen zelfs hiërogliefen ontcijferen. Onze gidsen spreken Engels.

Voordeel van privé gidsen

Het grote voordeel van privé gidsen is dat u tijdens excursies geen rekening hoeft te houden met de interesses of het tempo van anderen. De gids stemt zijn of haar verhaal af op uw reisgezelschap en beantwoordt al uw vragen. Er is altijd genoeg tijd om zelf rond te kijken en foto’s te maken. Van de gidsen krijgt u tips over leuke restaurants waar u kunt lunchen tijdens de excursies. Lunches voor gidsen en chauffeurs worden door Djed Reizen betaald.

Rustige momenten

Onze gidsen weten niet alleen alles over de monumenten van Egypte, ze weten ook wanneer de grote touringcars bij de bezienswaardigheden stoppen en de cruiseboten er aanleggen. Dan kan het druk zijn bij de bezienswaardigheden. Deze tijdstippen proberen ze te vermijden, zodat u alle rust heeft om de monumenten te bekijken en mooie foto’s te maken.