Reis- en annuleringsverzekering

U kunt via Djed Reizen een annulerings- en/of reisverzekering afsluiten. Op het boekingsformulier geeft u aan of hier gebruik van wilt maken.

Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering vergoedt de kosten wanneer u uw reis onverwacht moet annuleren. Ook bij eerdere terugkeer dan gepland, geeft deze verzekering een uitkering voor de gemiste vakantiedagen. Bovendien geeft de verzekering een uitkering bij vertrek- of aankomstvertraging. De premie bedraagt slechts 5,5% van de reissom. Over de premie moet 21% assurantiebelasting worden betaald. De annuleringsverzekering moet binnen 7 dagen na het boeken van de reis worden afgesloten.

Reisverzekering

Een reisverzekering vergoedt schade als u op reis bent. Bijvoorbeeld bij diefstal, een ongeval of ziekte. Ook kosten die u maakt als u plotseling naar huis terug moet omdat een familielid iets is overkomen, worden vergoed. In noodgevallen kan dag en nacht een beroep worden gedaan op de Europeesche Hulplijn.

Europadekking

Voor Egypte is een reisverzekering met Europadekking voldoende. U kunt kiezen uit een Basis, Comfort of Optimaal reisverzekering. Bekijk hier het dekkingsoverzicht van de kortlopende reisverzekering. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. De poliskosten bedragen € 3,75 per polis. Bij gelijktijdig afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering betaalt u éénmaal poliskosten. Meer informatie vindt u op www.europeesche.nl