Hotels tijdens uw Egypte reis

Egypte heeft hotels in alle prijsklassen, van eenvoudig tot super-de-luxe en alles wat daar tussen zit.

Waar overnacht u in Egypte?

Bij de individuele rondreizen vindt u bij iedere reis onder het kopje Accommodatie uitgebreide informatie over de hotels waar u overnacht. Soms is dit een eersteklas hotel, soms is het wat eenvoudiger. Dit is afhankelijk van het aanbod van hotels in de verschillende plaatsen.

Liever een ander hotel?

Als u bij een rondreis liever een ander hotel kiest of als u zelf uw rondreis naar Egypte samenstelt, bekijk dan onze accommodatie suggesties voor de verschillende plaatsen.

Sfeer, ligging & service

De keuze van de hotels bepalen wij aan de hand van de ligging, sfeer, service en onze eigen ervaring, omdat wij alle accommodaties die wij aanbieden, zelf kennen. In de steden is er volop aanbod, maar in de afgelegen plaatsen zijn goede, sfeervolle hotels wat dun gezaaid. Hier kiezen wij het beste hotel dat voorhanden is. Kleine hotels met veel karakter zijn onze favorieten. Dit geldt ook voor de historische Grand Hotels van Egypte, waarvan er nog steeds een paar operationeel zijn. Ze combineren de charme van een vervlogen tijdperk met modern comfort.