Rondreizen door Egypte

Egypte is een enorm groot land en de verschillende plaatsen liggen ver uit elkaar. Daarom legt u lange reisafstanden af met binnenlandse vluchten. Voor korte routes reist u met privé airconditioned minibussen met chauffeur. Soms loopt de mooiste route via het water en is een boot de beste én mooiste keuze.

Binnenlandse vluchten met Egypt Air

Binnenlandse vluchten zijn de snelste en comfortabelste manier om u in Egypte te verplaatsen. Dit zijn vluchten met Egypt Air. Vliegen scheelt u veel reistijd. Ter vergelijking: een binnenlandse vlucht van Cairo naar Aswan duurt 1,5 uur, terwijl u met de trein minimaal 15 uur onderweg bent. Dit is een nachttrein, de enige trein die toeristen in Egypte mogen gebruiken.

Privé minibus met chauffeur

Voor korte afstanden reist u met een privé minibus met chauffeur. Onze chauffeurs werken al jaren voor ons en rijden u veilig door soms hectische verkeer. Hun minibussen zijn schoon en hebben airconditioning.

Over het water

Het traject tussen Luxor en Aswan is het mooist vanaf het water. U kunt tussen deze plaatsen een Nijlcruise maken, of over de weg reizen met een minibus met chauffeur.