Reisbegeleiding

U reist met Djed Reizen individueel door Egypte en niet in een groep. Door heel Egypte hebben wij een team medewerkers en chauffeurs, waar we al jarenlang mee samenwerken. Ze kennen het land als hun broekzak, weten hoe het werkt in Egypte en regelen alle praktische zaken voor uw reis, zoals uw visum, hotelvouchers, vervoer, gidsen, entreekaartjes en vergunningen. Zo heeft u alle tijd om te genieten van al het moois onderweg, omdat u over de praktische zaken niet na hoeft te denken.

Aankomst in Egypte

Bij aankomst in Egypte ontmoet u onze medewerker op het vliegveld, al voor de douane. Hij regelt uw visum, haalt uw koffers van de bagageband en brengt u naar het hotel. U spreekt dan af hoe laat u de volgende dag aan uw reisprogramma gaat beginnen. Uw gids en chauffeur halen u dan op het afgesproken tijdstip bij het hotel op.

Verder reizen door Egypte

Als u verder reist naar een andere plaats in Egypte gaat onze lokale medewerker met u mee naar het vliegveld. Hij helpt u met uw bagage en het inchecken. In de plaats waar u naartoe vliegt, wacht de Djed-medewerker van die plaats u op. Hij brengt u naar uw hotel of cruiseschip. U reist zo individueel door Egypte, maar met assistentie van onze lokale medewerkers.

Tips over goede restaurants en leuke activiteiten

Op momenten dat het handig is, is dus altijd één van onze medewerkers aanwezig. Ze weten alles over hun eigen stad of streek en geven u tips over goede lokale restaurants en leuke activiteiten. Natuurlijk kunt u altijd een beroep op ze doen als er tijdens uw reis onverhoopt toch iets misgaat, bijvoorbeeld bij een vluchtwijziging, vertraging of calamiteit.