Begeleiding in Egypte

U reist met Djed Reizen individueel door Egypte en niet in een groep. Op momenten dat assistentie handig is, is er altijd begeleiding van onze lokale medewerkers.

Aankomst in Egypte

Meteen bij aankomst in Egypte merkt u hoe gemakkelijk dit is. U ontmoet onze medewerker bij aankomst op het vliegveld, al vóór de douane. Hij regelt uw visum, haalt uw koffers van de bagageband en brengt u naar het hotel. U spreekt dan af hoe laat u de volgende dag aan uw reisprogramma gaat beginnen. Uw privégids en chauffeur halen u dan op het afgesproken tijdstip bij het hotel op. Door heel Egypte hebben wij een team medewerkers en chauffeurs, waar we al jarenlang mee samenwerken. Ze kennen het land als hun broekzak, weten hoe het werkt in Egypte en regelen alle praktische zaken voor uw reis, zoals uw visum, hotelvouchers, vervoer, gidsen, entreekaartjes en vergunningen. Zo heeft u alle tijd om te genieten van al het moois onderweg, omdat u over de praktische zaken niet na hoeft te denken.

Verder reizen door Egypte

Als u verder reist naar een andere plaats in Egypte gaat onze lokale medewerker met u mee naar het vliegveld of het treinstation. Hij helpt u op het vliegveld met uw bagage en het inchecken. Als u met de trein reist, brengt hij u naar de juiste treincoupé. In de plaats waar u naartoe vliegt of treint, wacht een andere Djed-medewerker u op. Hij brengt u naar uw hotel of cruiseschip. U reist zo individueel door Egypte, maar met hulp van onze lokale medewerkers.

Tips over goede restaurants en leuke activiteiten

Op momenten dat het handig is, is dus altijd één van onze medewerkers aanwezig. Ze weten alles over hun eigen stad of streek en geven u tips over goede lokale restaurants en leuke activiteiten. Natuurlijk kunt u altijd een beroep op ze doen als er tijdens uw reis onverhoopt toch iets misgaat, bijvoorbeeld bij een vluchtwijziging, vertraging of calamiteit.

Begeleiding tijdens excursies

Gidsen is een beschermd beroep in Egypte. Alleen officiële, gediplomeerde gidsen mogen uitleg geven bij de monumenten en musea. Tijdens de excursies wordt u daarom begeleid door privégidsen/Egyptologen. U heeft dan, net als bij de transfers, een eigen minibus met chauffeur. Onze gidsen spreken Engels.