Met onze individuele Egypte rondreizen ziet u de wereldberoemde monumenten, maar komt u ook op nog niet door iedereen ontdekte plekken, zoals dorpjes op het platteland en onbekende tempels en graftomben in de Nijlvallei. U reist altijd privé met een eigen gids en chauffeur. Onze Egypte rondreizen zijn inclusief vluchten. Alle excursies, van de piramiden tot aan de tempels van Abu Simbel, zijn inbegrepen in de reissom. Net zoals alle entreegelden, de begeleiding van privé gidsen/Egyptologen en de transfers. Liever wat korter op reis? Bekijk dan onze korte Egypte reizen. Wilt u een rondreis aanpassen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Cairo, Aswan, Nijl Dahabiya cruise & Luxor

12-daagse individuele Egypte rondreis langs de beroemde monumenten in combinatie met Nijl Dahabiya cruise, een klassieke tweemaster.

12 dagen vanaf € 1.690,-

Cairo, Luxor, Dahabiya Nijlcruise, Abu Simbel & Aswan

15-daagse individuele Egypte rondreis van Cairo naar Luxor, een Dahabiya Nijlcruise naar Aswan en verder zuidwaarts naar Abu Simbel.

15 dagen vanaf € 1.890,-

Cairo, Aswan, Nassermeer cruise & Luxor

13-daagse individuele Egypte rondreis van Cairo naar Aswan, langs alle Nubische tempels met een Nassermeer cruise en tot slot naar Luxor.

13 dagen vanaf € 1.850,-

Cairo, Nijlvallei, Thebe, Nijl Dahabiya cruise, Abu Simbel & Aswan

17-daagse individuele Egypte rondreis langs onbekende monumenten in de Nijlvallei via Minia naar Luxor, een Nijl Dahabiya cruise, Abu Simbel en Aswan.

17 dagen vanaf € 2.230,-

Cairo, Aswan & Luxor

10-daagse individuele Egypte rondreis langs de belangrijkse steden van het land: piramiden in Cairo, tempels in Aswan en Abu Simbel en graftomben in Luxor.

10 dagen vanaf € 1.250,-

Cairo, Westelijke Woestijn oases, Luxor, Dahabiya Nijlcruise & Aswan

17-daagse individuele Egypte rondreis van Cairo via de Westelijke Woestijn oases en de Witte Woestijn naar Luxor en per Dahabiya Nijlcruise naar Aswan.

17 dagen vanaf € 2.350,-

Reis verlengen aan de Rode Zee kust

Verleng uw Egypte rondreis met een paar dagen zon, zee en strand langs aan de Rode Zee kust.