Individuele Egypte rondreizen, veelal in combinatie met een Nijlcruise. U reist langs de wereldberoemde monumenten, maar komt ook plekken waar anderen niet komen, zoals dorpjes op het platteland en onbekende tempels en graftomben in de Nijlvallei. Onze Egypte rondreizen zijn inclusief vluchten. Alle excursies, van de piramiden tot aan de tempels van Abu Simbel, zijn inbegrepen in de reissom. Net zoals alle entreegelden, de begeleiding van privé gidsen/Egyptologen en de transfers. U reist altijd privé met een eigen gids en chauffeur. Liever wat korter op reis? Bekijk dan onze korte Egypte reizen. Wilt u een rondreis aanpassen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Cairo, Aswan, Nijl Dahabiya cruise & Luxor

12-daagse individuele Egypte rondreis langs alle monumenten in combinatie met een Nijlcruise per luxe zeilschip.

12 dagen vanaf € 2.175,-

Cairo, Luxor, Dahabiya Nijlcruise, Abu Simbel & Aswan

15-daagse individuele Egypte rondreis van Cairo naar Luxor, een Dahabiya Nijlcruise naar Aswan en verder zuidwaarts naar Abu Simbel.

15 dagen vanaf € 2.525,-

Cairo, Aswan, Nassermeer cruise & Luxor

13-daagse individuele Egypte rondreis van Cairo naar Aswan, langs alle Nubische tempels met een Nassermeer cruise en tot slot naar Luxor.

13 dagen vanaf € 2.075,-

Cairo, Nijlvallei, Thebe, Nijl Dahabiya cruise, Abu Simbel & Aswan

17-daagse Egypte rondreis langs onbekende monumenten in de Nijlvallei via Minia naar Luxor en met Dahabiya Nijlcruise naar Aswan en Abu Simbel.

17 dagen vanaf € 2.725,-

Cairo, Aswan & Luxor

10-daagse individuele Egypte rondreis langs de belangrijkse steden van het land: piramiden in Cairo, tempels in Aswan en Abu Simbel en graftomben in Luxor.

10 dagen vanaf € 1.650,-

Cairo, Westelijke Woestijn oases, Luxor, Dahabiya Nijlcruise & Aswan

17-daagse individuele Egypte rondreis van Cairo via de Westelijke Woestijn oases en de Witte Woestijn naar Luxor en per Dahabiya Nijlcruise naar Aswan.

17 dagen vanaf € 2.450,-

Culturele Egypte vakantie combineren met strand

Combineer uw culturele Egypte vakantie met een paar dagen zon, zee en strand aan de Rode Zee kust.