Egypte Reisbureau

Djed Reizen is een Egypte reisbureau. Met onze reizen ziet u naast de wereldberoemde bezienswaardigheden ook het moderne Egypte achter de monumenten. U maakt zowel kennis met het land als met de inwoners zelf.

Uw reis piekfijn georganiseerd

Onderweg wordt u door veel verrast, maar niet door dingen die niet goed geregeld zijn, omdat uw reis piekfijn is georganiseerd. Met prima begeleiding van onze medewerkers ter plekke, overnachtingen in comfortabele, karaktervolle accommodatie en privé excursies die u samen met Egyptologen maakt. Het heeft een enorme meerwaarde dat u tijdens de excursies persoonlijk optrekt met onze gidsen, stuk voor stuk Egyptologen met een grote kennis van het oude en huidige Egypte.

Het dagelijkse leven in Egypte

Een rondreis door Egypte is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de historische trekpleisters, maar door deze te combineren met andere uitstapjes ontdekt u ook het dagelijkse leven in Egypte. Als uw Nijlcruise aanlegt op een rustig plekje en u langs palmbomen en suikerriet naar een afgelegen dorpje wandelt. Wanneer u luncht op een Egyptisch boerderij waar de vrouw des huizes heerlijke zelfbereide gerechten serveert. Of als u samen met uw gids een kopje thee drinkt in zijn favoriete theehuis en naar een lokale markt gaat.

Waarom Egypte specialist?

Djed Reizen is opgericht door Ayman Simman die opgroeide in Luxor. Na zijn studie werkte Ayman jarenlang in de reiswereld, zowel in Egypte als in Nederland. Zijn liefde voor reizen en zijn vaderland komen samen als hij in 1999 zijn eigen Egypte reisbureau start. Sindsdien heeft hij, samen met zijn collega’s, duizenden reizen naar Egypte georganiseerd. Hij kent het land, spreekt de taal en kan u er alles over vertellen.

Wat betekent Djed?

De Djed is een amulet uit het oude Egypte die staat voor stabiliteit. Wij doen onze naam eer aan, omdat wij al ruim 25 jaar een betrouwbaar Egypte reisbureau zijn. En er zijn meer redenen om te kiezen voor Djed Reizen.

Ons Egypte reisaanbod

Wij hebben een aantal Egypte rondreizen samengesteld die een idee geven van de verschillende reisroutes door het land. Als één van deze reizen u bevalt, is deze zo te boeken. Wilt u een rondreis aanpassen? Langer of korter, andere hotels of excursies? Dat kan, wij helpen u graag, neem contact met ons op.

Liever zelf uw Egypte reis samenstellen?

Als u liever uw eigen reis samenstelt kan dat ook. Wij organiseren die dan helemaal zoals u die hebben wil.

Hoe bevalt Djed Reizen?

Wij zijn al meer dan 20 jaar een Egypte specialist. Dit betekent dat duizenden mensen met ons op pad zijn geweest. Wat zeggen zij over hun Egypte reis met Djed Reizen?

“De lokale medewerkers zorgen er voor dat je je meteen thuis voelt. Bovendien zijn alle excursies kleinschalig georganiseerd waardoor je met eigen gids en chauffeur reist, dat maakt het erg persoonlijk. Bij deze willen we alle medewerkers van Djed bedanken voor het geweldige contact dat we hebben gehad” – R&R

“De reis was in een woord fantastisch. We hebben heel veel gezien en ook een indruk gekregen van het leven in Egypte. Alles was prima georganiseerd en wij hadden gedurende 17 dagen een geweldige gids, die heel veel over de oudheid en de geschiedenis van Egypte wist en ons ook ondersteunde met praktische tips en ook de chauffeurs leidden ons met zorg over de wegen en door het hectische verkeer” – Ans de Boer

“Graag laat ik u weten dat ons gezin laaiend enthousiast is over onze reis naar Egypte. Het is een fantastisch land, er is nog veel meer te zien dan wij in elf dagen aankonden en Djed heeft daar geweldige mensen zitten, die met heel veel enthousiasme en toewijding hun gasten ontvangen en alles perfect regelen. Wij hebben genoten” – Familie Boermans

Leer meer reiservaringen van onze klanten.

Wij organiseren ook reizen voor besloten groepen, zoals studieverenigingen, scholen, bedrijven en persreizen. Wie gingen er al met ons naar Egypte?

Volkskrant Magazine - De Nijl zoals-ie bedoeld is
Volkskrant Magazine - De Nijl zoals-ie bedoeld is
Tuurlijk, je kunt je inschepen op een groot cruiseschip, maar dan mis je alle charme van de Nijl. Aan boord van de Loulia, een klassiek zeilschip, ervaar je Egypte pas echt.
Magazine Joie de Vivre - Onder zeil op de Nijl
Magazine Joie de Vivre - Onder zeil op de Nijl
Behalve een belangrijke transportader is de Nijl al sinds mensenheugenis een rivier met mystieke aantrekkingskracht. Een reis per Dahabiya over de Nijl.
Televisieprogramma - Erica op Reis
Televisieprogramma - Erica op Reis
Erica op Reis in Egypte. Erica Terpstra bezoekt de piramides en de sfinx van Gizeh en vaart door de Egyptische historie tijdens een Dahabiya tocht over de Nijl.

Geweldig!

“Super complimenten voor de hele organisatie, we zijn enorm in de watten gelegd. Prachtige hotels
zijn uitgezocht, supergoede gidsen. Wat een mooie manier om kennis te maken met Egypte” – Ingrid H