Stelt u het liefst zelf uw reis samen, maar kent u Egypte niet goed genoeg om dit eigenhandig te doen? Het organiseren van zo’n reis kan inderdaad een behoorlijke uitdaging zijn als u alles zelf moet uitzoeken. Onze uitgewerkte individuele rondreizen geven u een idee van de mogelijkheden. Misschien heeft u andere wensen of wilt u een rondreis aanpassen? Vraag dan een reisvoorstel aan voor een Egypte reis die helemaal aansluit bij uw wensen.

Egypte reis op maat

U vertelt ons wat u wil zien en doen in Egypte, hoe lang en wanneer u op reis wil en van wat voor hotels u houdt. Een modern luxehotel, historisch Grand Hotel, authentiek familiehotel of iets er tussenin. Wij vertellen u wat de mooiste manier is om door Egypte te reizen, welke vluchten hierbij passen, welke monumenten en bijzondere plekken u niet mag missen, welke activiteiten leuk zijn en waar u aangenaam overnacht.

Logistieke puzzel

Zo komen wij samen met u tot een privé rondreis waarin uw hele verlanglijstje voor Egypte aan bod komt. En waarbij de verschillende onderdelen van uw reis zoals vluchten, overnachtingen, openingstijden, vervoer en vaarschema’s naadloos op elkaar aansluiten. Qua organisatie een logistieke puzzel die u misschien niet eenvoudig oplost, maar waar wij wel goed in zijn, omdat wij de weg kennen in Egypte.

Voordelen van een Egypte reis op maat met Djed Reizen

  • Egypte is al meer dan 25 jaar onze enige reisbestemming. Hierdoor zijn we echte Egypte kenners;
  • Met de hoeveelheid informatie op internet kunt u urenlang zoet zijn met het organiseren van uw Egypte reis. Het scheelt u veel tijd, gepuzzel en geregel als wij dit voor u doen;
  • Wij stippelen de best mogelijke reisroute voor u uit aan de hand van uw speciale wensen, prijskaartje en aantal reisdagen;
  • U ontvangt van ons een reisvoorstel met de exacte reissom inclusief vluchten, accommodatie, het vervoer ter plaatste, excursies én entreegelden. U hoeft zelf dus geen vluchten te boeken of een ander onderdeel van de reis te regelen;
  • Wij hebben goede contacten en prijsafspraken met de hotels en boeken hotelkamers goedkoper dan u. De verschillende onderdelen van uw reis zelf boeken is altijd duurder.

Wie kan een reis op maat maken?

Iedereen, want u hoeft niet met een groep te zijn voor een reis op maat. Gewoon met z’n tweeën, met uw gezin of vriendengroep. Wij organiseren ook maatwerk reizen voor studieverenigingen, bedrijven en scholen.

Vraag een reisvoorstel aan

We helpen u graag met het organiseren van uw Egypte reis. Bel gerust om uw reisplannen met ons te bespreken of voor een afspraak om langs te komen in Voorburg. Of vraag een reisvoorstel aan.

Hoe gaat het verder na het aanvragen van een reisvoorstel?

  • Wij bellen u om uw reisplannen te bespreken;
  • Vervolgens ontvangt u van ons via de mail een reisvoorstel;
  • Tevreden met het reisvoorstel? Dan kunt u de reis boeken en gaan wij alles voor u regelen;
  • Wilt u iets aanpassen? Dat kan, wij sleutelen er net zo lang aan tot de reis precies zo is als u die in gedachten heeft.