Wilt u het liefst zelf uw Egypte reis samenstellen, maar kent u het land niet goed genoeg om dit eigenhandig te doen? En heeft u geen zin en tijd om urenlang op internet rond te dolen om alles zelf uit te zoeken? Laat ons voor u een Egypte reis op maat samenstellen.

Egypte reis op maat

Als u ons uw reiswensen vertelt, doen wij al het uitzoekwerk. U bepaalt wat u wilt zien, de reisduur, de vertrekdatum en kiest de accommodatie, die zo eenvoudig of luxe kan zijn als u wilt. Wij adviseren u over de mooiste manier om door het land te reizen, welke bezienswaardigheden en bijzondere plekken u niet mag missen, welke vluchten handig zijn en waar u leuk en aangenaam overnacht. Zo krijgt u een reis waarin uw hele persoonlijke verlanglijstje voor Egypte aan bod komt.

Een originele Egypte reis die aan uw wensen voldoet

Het samenstellen van een Egypte reis op maat is iets anders dan het simpelweg aan elkaar plakken van een aantal korte tours of standaardpakketten. Dan krijgt u alsnog een doorsnee product, maar u wilt een originele reis die helemaal aan uw wensen en prijskaartje voldoet. Waarbij natuurlijk ook alle onderdelen zoals vluchten, overnachtingen, openingstijden, vervoer en vaarschema’s naadloos op elkaar aansluiten. Qua organisatie is dit een logistieke puzzel, en dat is precies waar wij goed in zijn. Wij en onze lokale collega’s kennen Egypte van haver tot gort en doen al jaren niets anders. 

Voordelen van een Egypte reis op maat met Djed Reizen

  • Egypte is al ruim 20 jaar onze enige reisbestemming. Hierdoor zijn we echte Egypte kenners;
  • Met de hoeveelheid informatie die online beschikbaar is, kunt u uren zoet zijn met het uitstippelen van uw Egypte reis. Wij nemen u al dit werk uit handen;
  • Wij stippelen de best mogelijke reisroute voor u uit, gebaseerd op uw wensen, prijskaartje en aantal dagen;
  • U ontvangt van ons een vrijblijvend reisvoorstel dat compleet is, dus inclusief internationale en binnenlandse vluchten, accommodatie, het vervoer ter plaatste, excursies én entreegelden. U hoeft zelf dus geen vluchten meer te boeken of een ander onderdeel van de reis te regelen;
  • Door onze goede contacten met lokale leveranciers is het voordeliger als wij uw reis samenstellen dan wanneer u zelf alles apart boekt.

Wie kan een maatwerkreis maken?

Iedereen, want u hoeft niet met een grote groep te zijn voor een reis op maat. Gewoon met z’n tweeën, met uw gezin of vriendengroep. Wij organiseren ook maatwerk reizen voor bedrijven, hogescholen, cursus- en persreizen. Inspiratie nodig voor uw reis? Kijk voor reisideeën bij onze rondreizen en korte reizen.

Vraag een reisvoorstel aan

We helpen u graag bij het organiseren van uw Egypte reis. Bel gerust om uw reisplannen met ons te bespreken of voor een afspraak. Of vraag een reisvoorstel aan. Wij nemen dan telefonisch contact met u op om uw reisplannen door te nemen. Vervolgens ontvangt u kosteloos een vrijblijvend reisvoorstel met een uitgebreid dag-tot-dag programma. En natuurlijk kunnen wij dit aanpassen, net zolang tot de reis precies zo is als u die in gedachten heeft.